zaterdag 15 februari 2014

Open voor iets nieuws

Buro open staat altijd open voor een nieuwe uitdaging. Bijna twee jaar geleden ontstond dan ook het idee een webshop te starten met Turkse ambachtelijke lifestyle accessoires. Na grondig onderzoek bleek een webshop niet het juiste medium om naast buro open te fungeren. Een handelsagentschap was logischer. Bood meer flexibiliteit en eerlijk is eerlijk vergde minder investering. Dus klom buro open opnieuw in de pen en de boeken om het concept van de webshop om te bouwen.
Woensdag 1 januari hakte buro open de knoop door en schreef LemonTrade in bij de KvK.

LemonTrade is wars van alle conventies. LemonTrade kiest. Bewust. En biedt kleinschalig geproduceerde, ambachtelijke, maar eigentijdse Turkse lifestyle accessoires aan. LemonTrade zoekt en vindt ze. Kijkt en luistert. Wikt en weegt. Want pas als ze goed bevonden zijn, als er een verhaal verteld kan worden en als het eerlijk geproduceerd is, dan pas biedt LemonTrade de producten aan.

De lifestyle accessoires van LemonTrade worden gekenmerkt door het vakmanschap waarmee ze zijn gemaakt. Door de veelkleurigheid die Turkije kenmerkt. Door eenvoud, maar ook door luxe. En door de uniciteit. Het zijn producten die net even anders zijn. Het zijn accessoires die een vrolijke noot vormen ten aanzien van dat wat al in huis is. Die elke stijl kunnen aanvullen. Het zijn praktische producten, die vaak multifunctioneel in gebruik zijn. Maar het zijn vooral accessoires die je even laten glimlachen en wegdromen.

Middels het Dagmenu dat buro open samen met it-girl-graphics en Aardening & co. aanbiedt, is een eenvoudige, maar doeltreffende huisstijl ontworpen en een website gebouwd. Paul van der Veer fotografeerde de producten. Binnenkort reist LemonTrade weer naar Turkije. Om contracten te sluiten met producenten. Om naar hun verhalen te luisteren en op te schrijven. Om nieuwe inspiratie op te doen.PS: buro open blijft gewoon doorwerken aan uitdagende communicatieklussen. Aarzel
dus niet om contact op te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten