vrijdag 23 november 2012

Open voor allure

Afgelopen maand ging buro open op chique en schreef - na het structureren van het websitemenu - de teksten voor de nieuwe site van Kasteel Vaeshartelt. Van de rijke historie van het kasteel tot de overnachtingen, feesten en vergadermogelijkheden. Korte, krachtige en verleidelijke teksten met informatieve, pakkende titels. Twee voorbeelden:

“Een spannend contrast tussen heden en historie.”
Kastelen spreken tot de verbeelding. De omvang, de architectuur, het groen en de gedachten aan hoe alles er ooit reilde en zeilde leiden tot dromen. Bij kasteel Vaeshartelt, gelegen in het groen aan de rand van Maastricht, stap je letterlijk even terug in de tijd. Maar wel met de luxe van nu.

“Een inspirerende omgeving. Top prestaties.”
Congressen, vergaderingen, teambuildingsdagen. Vaeshartelt biedt niet alleen 22 moderne en goed uitgeruste vergaderruimtes aan, maar vooral een omgeving waar mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Even afstand nemen met een lunchwandeling door het park, inspiratie op doen met een kleine kunsttour door het kasteel, bij mooi weer vergaderen in de tuin en als het vriest even de schaatsen onder voor wat winterpret. Wij regelen de warme chocolademelk. 

Voor wie meer wil lezen of wil weten van Vaeshartelt, surf naar: www.vaeshartelt.nl. Er wordt overigens hier en daar nog gesleuteld aan de site.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten